Artwin Professional artiestenbureau en dj agency

De meest uitgebreide software voor artiestenbureaus en dj agencies, waarmee u overzichtelijke planningen kunt aanmaken voor al uw artiesten, bands en dj's. En verstuur snel uw contracten en facturen.

Artwin Professional is een applicatie in cloud beschikbaar voor Windows, Mac OSX en Linux. U hoeft zicht geen zorgen te maken over beheer van de software en backups.

Features


Relatiebeheer
Met Artwin professional zoekt u snel de juiste contactpersoon, opdrachtgever of locatie op en heeft u direct inzicht in de contactgeschiedenis. Verstuurde e-mails en documenten opvolgen en herinneringen voor afspraken aanmaken.

Planning
Houdt overzicht op de planning van al uw artiesten en maak eenvoudig boekingen, facturen en contracten aan.

Gedeelde agenda's
U kunt eenvoudig agenda's delen met andere Artwin professional gebruikers of uw artiesten. Deel uw openbare optredens op Facebook of uw website.

Artwin Live
Met Artwin Live deelt u agenda's met uw artiesten of leden van een groep/band. Meer informatie op artwinlive.com.

Financieel
Facturen sturen aan uw debiteuren en hier over waken. U kunt niets meer vergeten.
Loonadministratie
Netto loon artiesten berekenen altijd volgens het actuele artiestentabel per jaar van de belastingdienst en u weet bij de verkoopcalculatie direct wat het totaal brutoloon is inclusief werkgeverslasten. Ook uw medewerkers kunt u nu zelf verlonen. En indien gewenst kunt u elke maand uw aangifte loonheffingen elektronisch versturen.
Boekhouding
Met uw basiskennis boekhouding wordt boekhouden met Artwin een fluitje van een cent. Uw contractadministratie sluit naadloos aan met de boekhouding. Hierdoor creƫert u nog meer controle over uw financien.
Calculatie modellen
Met de module 'Calculatie modellen' kunt u bijvoorbeeld premies berekenen t.b.v. verzekeringen (bijvoorbeeld Vecta Garantiefonds) en direct een rapport aanbieden aan die verzekering. Of houdt overzicht op uitgegeven muziekrechten (bijvoorbeeld BUMA).
Contactmomenten
Houdt zicht op contactafspraken en de uitvoering daarvan in een algemene agenda. Verstuurde e-mails en documenten opvolgen en herinneringen voor afspraken aanmaken.

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten neemt u dan vandaag nog contact op met +31 20 760 6036.

Screenshots